Preturi infiintare firme

Pentru a infiinta un S.R.L. fara ajutorul unui consultant puteti gasi toate datele de care aveti nevoie pe site-ul oficial al Oficiului Naţional al Registrului Comerţului. Preturile pe care ei le practica sunt in continua schimbare, iar modalitatea prin care se poate infiinta un S.R.L. am descris-o pe larg in pagina:

⇒Infiintare S.R.L. pret consultanta:

Onorariul pe care il percepem pentru infiintarea unei firme este in cuantum de 1000 (o mie) ron, acesta incluzand consultanta, redactare documente si intocmire dosar, specimen de semnatura, depunere si ridicare documente, astfel incat dumneavoastra sa primiti la final toate actele necesare inceperii activitatii conform codului CAEN solicitat asa cum am explicat aici:

Inainte de a alege consultantul la care apelati pentru infiintarea firmei dumneavoastra este bine sa va asigurati ca nu mai exista si alte costuri ascunse fata de cele comunicate initial, ca serviciile oferite sunt complete si nu se rezuma doar la redactarea documentelor pentru ca mai apoi sa fiti nevoit sa confruntati birocratia si cozile existente la Registrul Comertului in fiecare zi.

Pentru mai multe informatii, ne puteti suna la telefon: 0734……..
(Visited 264 times, 1 visits today)