Infiintare firma – S.R.L.

Am incercat sa punem la dispozitia dumneavoastra atat modele de acte necesare, cat si indrumarile juridice utile infiintarii unei societati comerciale astfel incat daca va doriti sa infiintati propria firma fara sprijinul nostru sa o puteti face utilizand informatiile pe care le gasiti pe acest site.

Cu toate acestea, pe cat pare de simplu in teorie pe atat devine de complicat in practica, iar o eroare facuta pe parcurs se indreapta mai greu si mai costisitor decat daca am face totul corect de la inceput.

Bazele unei firme se pun odata cu conceperea actului constitutiv, cu alegerea obiectului principal de activitate (codul CAEN) , cu obiectele secundare de activitate acolo unde este cazul, iar o societate pornita gresit isi va scadea sansele de reusita odata cu evolutia in timp. Mai mult de atat, o alegere gresita poate genera o impozitare ulterioara mai mare, ceea ce ar presupune o diminuare a profitului firmei dumneavoastra, ceea ce nu este de dorit.

Interesant este ca bugetul pe care il veti aloca infiintarii unui SRL in situatia in care mergeti personal la Registrul Comertului nu este cu mult mai mic decat cu bugetul pe care il veti utiliza pentru infiintarea firmei angajand serviciile noastre de consultanta. Asta pentru ca Registul Comertului va  solicita bani pentru taxa rezervare denumirii firmei , taxa rezervare emblemei firmei, timbru de la Posta Romana, taxa dare de data certa pentru actele redactate, taxa indrumare completare cereri inregistrare/form. tipizat taxa indrumare prealabila pentru constit./modif, taxa de inmatriculare, taxa fond Buletin Legea nr. 277/2009, taxa fond Lichidare Legea nr. 169/2010, taxa inmatriculare in RC – PJ/PFA,II,IF, taxa Monitor Oficial, etc operatiuni pe care noi le vom face cu o atentie sporita, fara costuri suplimentare, odata ce am inteles exact care sunt proiectele pe care dumneavoastra le aveti. Mai concret, daca dumneavoastra mergeti cu actul de identitate la Registul Comertului si solicitati infiintarea unui SRL, pe langa timpul si deplasarile pe care trebuie sa alocati acestui demers, costurile in bani sunt de aproximativ 1000 de lei  reprezentand taxele enumerate mai sus. Tot ceea ce scrie aici puteti verifica pe site-ul oficial al Registrului Comertului. In ceea ce priveste onorariile noastre, ele sunt actualizate permanent si le gasiti aici: 

In plus, apeland la serviciile noastre castigati timpul si rabdarea pe care birocratia infiintarii unui SRL o presupune. Experienta noastra a dovedit ca inregistrarea unui SRL prin consultant se realizeaza mult mai rapid decat prin relatia directa cu Registrul Comertului. Un singur document lipsa sau intocmit gresit  la momentul depunerii dosarului este suficient pentru prelungirea termenului cu mai multe zile.

Daca alegeti serviciile noastre pentru infiintarea firmei dumneavoastra, primul pas este sa ne apelati la unul din numerele puse la dispozitia dumneavostra la datele de contact, cel mai util fiind: 0734.319.928

.

Pe langa banii necesari taxelor si onorariul consultantului, pentru a putea fi eficienti in realizarea cat mai rapid a firmei dumneavoastra, este bine sa ne puneti la dispozitie cat mai urgent, un nume pentru firma dumneavostra ( sau mai multe sugestii de nume) pentru a se putea efectua rezervarea de nume la Registrul Comertului, etapa prealabila necesara inaintea oricarei operatiuni in scopul inregistrarii unei societati, dovada platii capitalului social in cuantum de minim 200 ron care se efectueaza la orice banca agreeati, copie dupa actele de identitate  precum si cazierul fiscal ale actionarilor principali, dovada existentei sediului social care poate fi un contract de vanzare-cumparare, inchiriere, comodat, etc, iar, acolo unde este cazul, acordul vecinilor cu privire la infiintarea firmei in locuinta aflata in blocuri de locuinte.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta folosind informatiile prezente la datele de contact sau sunand la telefon: 0734.319.928

(Visited 264 times, 1 visits today)