CONSULTANTA FENG SHUI BUCURESTI

Cum sa ne alegem o casa dupa reguluile Feng Shui 2014

Unde si ce casa ne cumparam ? 

Cand discutam despre construirea sau achizitionarea unei locuinte, in primul rand ne gandim la bani, si suntem dispusi sa oferim sume mari de bani, eliminand uneori chiar total, principalele scopuri ale achizitiei: armonia din familie si prosperitatea ei, echilibrul  mediului inconjurator si relatiile cu cei din jurul nostru. Interesele imobiliare si cerintele noastre ca potentiali clienti sunt foarte diferite, balanta intre pret si calitate nu mai este demult una corecta.
Cand dispui de bani multi ai impresia ca poti cumpara o casa intr-un loc benefic dar si cu bani mai putini poti face acelasi lucru. Realitatea demonstreaza ca o casa frumoasa pe dinafara, viu colorata, cu fel de fel de brizbrizuri incanta ochiul si deschide punga clientului. Oare cum o fi fost construita aceasta casa? Ce materiale s-au folosit? Spatiul este mai mare decat camarutele de la bloc? Aveti un spatiu verde in fata casei, in jurul ei?

Locuri favorabile pentru constructii

Inainte de a construi sau cumpara o locuinta este bine sa va informati despre locul pe care construiti casa, sa tineti cont de: mediul inconjurator, vegetatia si semnificatia formelor de relief din zona, directia de curgere a apelor, calitatea solului, compatibilitatea dintre dv. si terenul sau casa pe care o cumparati, momentul cel mai benefic al construirii sau cumpararii unui spatiu sau imobil si multe altele. Banii sunt ai dv., iar deciziile va apartin.

Un loc benefic inseamna cea mai buna directie de amplasare a casei, un mediu inconjurator care sa va protejeze locuinta, un teren care nu are inmagazinat in el energii negative, un curs de apa care sa serpuiasca prin fata casei si multe ale avantaje. V-ati gandit la aceste lucruri inainte de a lua decizia de a cumpara sau a construi ?

Nu se mai tine cont de nimic. Se construieste haotic, oriunde, fara a se tine seama de anumite regului ce contravin intereselor cetateanului. Plecam de la bloc ca san e mutam intr-un ansamblu residential cu aproximativ aceleasi conditii. Lipsa holului luminos, a muntilor adoratori, a dealurilor, cladiri prost proiectate cu multe dezavantaje. Scopul primordial este acela de a te bucura de achizitia facuta si de a beneficia de toate facilitatile oferite de natura. Zone aglomerate, aproape de lacuri periculoase, terenuri inguste, proiectari slabe, supradimensionari, subdimensionari etc.

Procesele de pe piata imobiliara

Aici se pune accentul pe: calitatea resedintei in functie de dimensiuni, vecinatati, distanta fata de centrele comerciale si educationale, accesul la mijloacele de transport in comun, panorama oferita etc.