CONSULTANTA FENG SHUI BUCURESTI

Horoscop chinezesc 2014 — Zodiac chinezesc 2014 –  Zodiac Feng Shui 2014 – Horoscop Feng Shui 2014

Zodiacul chinezesc

Zodiacul chinezesc are la bază un calendar chinezesc, astfel încât datele anilor chinezeşti sunt diferite în fiecare an.Spre deosebire de Zodiacul European, care este împărțit în 12 luni, Zodiacul Chinezesc este împărțit în 12 ani. Fiecare an chinezesc este numit după un animal: şobolan, bou, tigru, iepure, dragon, şarpe, cal, oaie, maimuţa, cocoşul, câinele şi porcul. Aceste douăsprezece zodii chinezeşti se rotesc la fiecare 12 ani.  Potrivit legendelor chinezeşti, în ziua de Anul Nou, Buddha a chemat toate animalele la el, însă doar douăsprezece dintre ele au venit, şi astfel şi-au arătat devotamentul față de el. Drept recunoştinţă Buddha le-a onorat denumind anii cu numele lor, în ordinea în care au sosit. Fiecare persoană din China știe în ce an al zodiacului chinezesc s-a născut, la fel ca noi, europenii, care ne cunoaştem zodia europeană.  La fel ca şi europenii, care cred în zodiacul european, chinezii, la rândul lor, considera că oamenii care sunt născuți în acelaşi semn zodiacal împrumută din personalitatea animalului care le guvernează zodia şi manifesta trăsături de caracter similare.

În anul 2014, anul Calului, fiecare semn zodiacal comport anumite caracteristici şi întâmpină anumite acţiuni  plăcute sau mai puţin plăcute, în funcţie de compatibilitaţile sau incompatibilităţile dintre animalele zodiacului.

Anul Calului 2014

Va fi un an încântător şi generos pentru toţi.

Viaţa va fi agitate şi presărată cu aventuri. Oamenii vor descoperi ca sunt nesăbuiţi, romantici şi imprudenţi. Un an în care au loc multe provocări. Ne vom simţi minunat mergând în pas cu fermecătorul Cal. Este timpul când deciziile şi proiectele sunt finalizate rapid şi cu maximă eficienţă. Cuvântul de ordine va fi ACŢIUNEA! Totul în jurul nostru se mişcă rapid şi trebuie să fim atenţi să nu ne forţăm prea tare. Va fi un an binecuvântat, dar obositor. Bucurându-ne şi fiind frustrati în acelaşi timp, vom plăti liniştea acestui an cu rezervele noastre de energie şi ne vom simţi uşor epuizaţi. Este un moment bun pentru a ne depresuriza şi de a face toate nebuniile la care am visat vreodată. Ascultaţi-vă simţămintele, vântul se poate schimba continuu, dar odată ce v-aţi ales drumul, urmaţi-vă intuiţia. Planificarea tărăgănarea şi amânarea trebuie îndepărtate de noi. Influenţa impulsivă a Calului, cuplată cu autoîncrederea, ne vor dicta acţiunile şi afectele în întregime. Industria, producţia şi economia mondială vor fi la apogeu. Durităţile vor înspăimânta puţin diplomaţia şi politica, dar tonusul vesel, buna dispoziţie, vor prevala. Tonifiant şi regenerative, neastâmpăratul Cal ne va accelera pulsul şi va aduce tensiune şi stres în viaţa noastră de zi cu zi. Tempoul Calului este rapid, dispoziţia sa este sangvinică dar inconstantă. În ciuda acestora, vom reţine bunul simţ în chestiunile financiare. Un an excellent pentru improvizaţii şi invenţii de unul singur, pentru că există acum o mare libertate de mişcare. Fiţi cutezători, îndrăzneţi.

Şi iată cu ce se vor confrunta în acest an: Read the rest of this entry »