CONSULTANTA FENG SHUI BUCURESTI

Echipa Feng Shui pe care o promovam este o echipa onesta si profesionista ce are ca scop cultivarea artei Feng Shui traditional, real si nealterat de comertul si interesele lumii moderne.

Echipa Feng Shui din care facem parte nu este una care  va va reomanda sa umpleti casa cu statuete ale unor Buddha grasi, de tot felul de figurine cu elefanti, broaste testoase si multe alte produse ce amintesc de magazinele de suveniruri chinezesti. Noi va oferim Cunoastere, bazele adevarate ale Feng Shuiadevarat.
Speram ca aceste intentii sa le apreciati la adevarata lor valoare.

Echipa noastra este compusa dintr-un numar de trei consultati Feng Shui condusa de doamna Valeria Tivda, consultant Feng Shui traditional inca din anul din anul 2006.

Instruirea in tainele Feng Shui impreuna cu Marele Maestru Raymond Lo au fost recunoscute de “Scoala de Feng shui si Cei 4 Stalpi ai Destinului Raymond Lo” care este acreditata de IFSA (Asociatia Internationala de Feng Shui) 

Este important de amintit si initierea in radiestezie si inforenergetica pana la gradul 5 a coordonatoarei noastre de proiect.

Deasemenea doamna Valeria Tivda este absolventa unui Master in comunicare si relatii publice (SNSPA), care a avut tema: ” Feng Shui- Arta de a comunica schimbarea“, singura lucrare din Romania pe parte de terapii alternative, acceptata ca lucrare de disertatie intr-o institutie de invatamant superioara la catedra de Filozofia culturii.