CONSULTANTA FENG SHUI BUCURESTI

Yin si Yang, cele doua fatete ale energiei, se aplica in moduri foarte concrete si in decorarea camerelor. Pentru camerele folosite pentru odihna (sau lectura, meditatie), vom apela la caracteristicile Yin ale energiei, adica liniste/inactivitate, racoare, moliciune (materiale moi), spatiu mai mic, jos/scund (mobilier de dimensiuni mai mici), întuneric/lumina difuza, culori pastelate.

Echilibru in toate

Este bine sa ne amintim sa cream o atmosfera echilibrata Yin, care sa nu fie mohorata, ci sa predispuna catre relaxare. Vom evita culorile intense, negrul sau/si contrastele (alb-negru, rosu-negru), lumina puternica, prea multe usi, oglinzi, ferestre, toate acestea aducand energie Yang.

Asa da, asa nu – sfaturi pentru dormitorul tau 

Vom folosi alb/crem si culori pastelate, bej si maro, forme rectangulare, decoratiuni mai putine pentru a nu fragmenta energia, perdele si draperii care sa ne izoleze bine de lumina de afara in timpul noptii.

Nu vom folosi oglinzi (dressing cu usi cu oglinda), televizor sau calculator pentru ca acestea creeaza energie Yang (dinamica).

Patul va fi amplasat cat mai departe de usa, nu intre doua usi (a dormitorului si balconului), de preferat pe un perete plin (fara geam/usa). Evitati sa aveti deasupra scafe, candelabre, mobilier (pat incastrat in biblioteca cu rafturi deasupra capului, cum sunt cele din camerele de copii/adolescenti).

In multe cazuri, aceste sfaturi sunt respectate intuitiv, mai ales de femei care sunt principalele “motoare” ale amenajarii.

Va urez somn odihnitor dupa ce veti aplica sfaturile din acest articol!

Sursa:http://www.desprespa.ro/Blog-SPA/Blog-de-Feng-Shui-Traditional/Sfaturi-Feng-Shui-pentru-amenajarea-dormitorului-tau

Daca doriti sa beneficiati de consiliere profesionista pentru a va  bucura de  beneficiile pe care arta Feng Shui le ofera, puteti sa ne sunati cu incredere la telefonul pus la dispozitia dumneavostra pe acest site !

Echipa Casa Feng Shui ,