CONSULTANTA FENG SHUI BUCURESTI

Feng Shui în traducere literală înseamnă vânt şi apă. Această veche cunoaştere spirituală chineză ne permite să evaluăm modul în care mediul în care trăim sau în care lucrăm ne afectează prosperitatea – starea financiară, starea de sănătate sau relaţiile cu cei din jur. Astfel formele existente în vecinătatea clădirii în care locuim sau lucrăm ne ajută sau ne afectează puternic starea generală a fiinţei noastre. Nu toate aceste influenţe reprezintă energii favorabile.

Achizitia unei case reprezintă cea mai mare investiţie, pe care de cele mai multe ori o facem o singură dată în viaţă. Este foarte greu să o alegem pe cea mai potrivită şi se întamplă ca mai târziu, dupa ce ne mutam, să ne dam seama că pur şi simplu nu ne simţim bine şi atunci avem două alternative: să ne obişnuim în noua casă sau să o schimbăm. Nu e puţin probabil că, indiferent ce decizie am lua dupa un timp să ajungem în acelaşi punct.

Cel mai bun moment pentru a solicita o consultanţă Feng Shui este atunci cănd doriţi să cumpăraţi sau să vindeţi o proprietate, când doriţi să construiţi o casă sau atunci când simţiţi că viaţa, afacerea, profesia sau starea generală a dvs. sau a familiei necesită o îmbunătăţire, o schimbare de direcţie.

Ei bine, chinezii au descoperit arta Feng Shui încă de acum 6000. În baza unor calcule laborioase se poate determina terenul cel mai potrivit pentru construcţia unei case, proiectul cel mai potrivit şi bineînţeles, detaliile finale de amenajare a casei: culori, forme, materiale utilizate. Nu exista retete predefinite pentru acest lucru, ci elemente calculate si personalizate individual, luand in calcul fiecare membru al familiei dvs. in parte. Exista 216 tipuri de case si doar cateva va sunt potrivite.

Pentru o analiză Feng Shui completă şi exactă a unei locuinţe sau al unui sediu de firmă, este necesară deplasarea la faţa locului, pentru realizarea de măsuratori indispensabile întocmirii raportului Feng Shui.

Pentru realizarea acestei analize sunt necesare:

  • Anul terminării construcţiei şi al locuirii acesteia pentru prima dată.
  • Planul apartamentului, al clădirii şi al zonei.
  • Executarea de măsurători la faţa locului (cea mai importantă fiind direcţia orientării faţadei clădirii), cu ajutorul unei busole magnetice de mare precizie – pentru calculul exact al direcţiilor şi a unei busole Feng Shui (Luo Pan) – pentru citirea informaţiilor necesare calculelor Feng Shui.

Daca doriti sa beneficiati de consiliere profesionista pentru a va  bucura de  beneficiile pe care arta Feng Shui le ofera, puteti sa ne sunati cu incredere la telefonul pus la dispozitia dumneavostra pe acest site !

Echipa Casa Feng Shui ,