CONSULTANTA FENG SHUI BUCURESTI

O analiza completa Feng Shui a unui apartament, a unei case sau a unui business (firma/companie) implica inspectarea atenta a locatiei, masurarea dimensiunilor si directiilor de orientare folosind busola Luo Pan si asigurarea unei consultatii la fata locului cu proprietarii, in ceea ce priveste chartul lor personal Paht Chee (data de nastere si pe cat posibil ora nasterii). Asadar aceasta analiza profesionista necesita studiul detaliat al mediului inconjurator cladirii respective, amplasarea tuturor obiectelor in interior, cat si analiza personalizata a locatarilor.

Este recomandat sa aveti planul arhitectural al apartamentului, casei sau proprietatii.
Desi este dificil sa imi exprim o opinie profesionista cu referire la o cladire fara a o inspecta la fata locului, nu este imposibil – in cazul in care mi se furnizeaza urmatoarele date(obligatorii):

1. Grafica planului cladirii cu intrarile principale si principalele obiecte aflate in interior. 2. Anul in care s-a definitivat constructia acelei cladiri. 3. Grafica planului apartamentului sau biroului de analizat din cadrul acelei cladiri. 4. Data ultimei renovari a partii analizate si in ce a constat renovarea.

5. Masurarea corecta si cat mai precisa (cu busola) a directiei fatadei cladirii.

Daca doriti sa beneficiati de consiliere profesionista pentru a va  bucura de  beneficiile pe care arta Feng Shui le ofera, puteti sa ne sunati cu incredere la telefonul pus la dispozitia dumneavostra pe acest site !

Echipa Casa Feng Shui ,