CONSULTANTA FENG SHUI BUCURESTI

Feng Shui pentru a atrage bani

Tehnici care atrag bani – este o știință, care au stăpânit pe care, puteți crește în mod semnificativ capitalul lor și pentru a atinge succesul profesional. Cunoașterea caracteristicilor de energie monetară, puteți controla cu ușurință mișcarea de avere, canalizarea este în propriul portofel. Feng Shui poate ajuta pe oricine – trebuie doar l folosească în mod corespunzător.
Canale prin care banii se duc

Primul lucru de care ai nevoie pentru a scăpa de a începe să utilizați Feng Shui – este canale deschise care contribuie la dispariția banilor. Acestea sunt:

Aprins slab hol și scârțâie ușa din față. Dacă nu a corecta situația, banii nu vor fi în măsură să pătrundă în casa ta – se sperie scârțâit posac și întuneric total, pe usa. Robinete rupte și toaletă neclasificate. Prin intermediul acestor canale, în funcție de Feng Shui, bani, lasă casa ta, astfel încât să nu întârzie repararea robinete neetanșe și obișnui trebuie să închideți capacul de toaletă. Feluri de mâncare non-auto-spalare. Mai adesea un oaspete în casa ta pentru a te ajuta după sărbători, cea mai mare cantitatea de energie au scos bani de la tine. Îndeplini atribuțiile singur hostess, refuzând politicos toate ofertele de ajutor. Alpinism sau târâtor plante. În conformitate cu învățăturile antice chinezești, acestea sunt transformate într-un fel de web de probleme, datorii și dificultăți, care devine în mod inevitabil proprietarul încurcate al casei.

Care se încadrează în jos de apă. Populare mini-cascade, precum și picturi cu imaginea lor pentru a ajuta la fluxul de numerar pentru a merge în jos în pământ, ai priva de posibilitatea de a câștiga o mulțime de bani. Chiar dacă preferați un decor unde apa este prezenta, selectați alte imagini.

Canale pentru a atrage fluxul de numerar Read the rest of this entry »