CONSULTANTA FENG SHUI BUCURESTI

O incapere pe care nu ar trebui sa o ignoram, atunci cand dorim sa aplicam principiile Feng Shui, este camera copilului.

Feng Shui, tehnica de amenajare, folosita de mai bine de 4000 de ani, este, in general, utilizata pentru a decora spatii precum dormitorul matrimonial, pentru a atrage dragostea si linistea, livingul, pentru a avea parte de armonie in familie sau biroul de acasa, pentru a atrage norocul si banii. O incapere pe care nu ar trebui sa o ignoram, atunci cand dorim sa aplicam principiile Feng Shui, este camera copilului.

Atunci cand amenajam camera copilului, este de preferat sa respectam aceste principii, pentru a crea pentru cel mic un mediu armonios si confortabil. Specialistii considera ca dormitorul copilului ar trebui sa fie amplasat in zona de est, in cazul baietilor, si in cea de sud-est, in cazul fetelor, aceste sectoare fiind cele corespunzatoare dezvoltarii si cresterii. In acelasi timp, in aceasta zona se recomanda sa se amplaseze multe plante verzi, care atrag energiile pozitive si care ajuta la cresterea copiilor.

Culorile sunt importante atat din punctul de vedere al peretilor, cat si din prisma pieselor de mobilier. Conform Feng Shui, camera copilului ar trebui sa fie amenajata in culorile pamantului, precum culoarea piersicii, galben, crem. Se evita culorile stridente, iar in cazul in care copilul este foarte energic, folositi niste nuante cat mai relaxante si calde.

Amplasarea mobilierului constituie, intotdeauna, cel mai important aspect, intr-un spatiu amenajat dupa principiile Feng Shui. Patul nu trebuie sa fie pozitionat pe linia usii dormitorului, cu picioarele orientate catre aceasta, sau pe acelasi perete cu usa, intrucat fluxul Chi va fi intrerupt, iar copilul tau va avea un somn agitat. De asemenea, nu se asaza patul sub fereastra si nici in aceeasi linie cu aceasta, creandu-se, altfel, un canal ce favorizeaza intrarea si iesirea energiei pe fereastra. Aparatele electrocasnice se evita in camera copilului, iar colturile incaperii trebuie sa fie luminoase, pentru ca cel mic sa nu se sperie din cauza umbrelor.

Sursa:http://www.garbo.ro/articol/Casa-Gradina/12455/feng-sui-pentru-camera-copilului.html

Daca doriti sa beneficiati de consiliere profesionista pentru a va  bucura de  beneficiile pe care arta Feng Shui le ofera, puteti sa ne sunati cu incredere la telefonul pus la dispozitia dumneavostra pe acest site !

Echipa Casa Feng Shui ,