CONSULTANTA FENG SHUI BUCURESTI

Cum se desfasoara o consultatie Feng Shui 2014 ?

Metoda pe care o folosim pentru a ajuta oamenii sa-si imbunatateasca sanatatea si sa-si amplifice norocul, este Feng Shui Traditional Chinezesc. 

Tehnica folosita – in cadrul consultatiei folosim invataturile din Scoala Stelelor Zburatoare. 

            Scopul expertizei – identificarea influentei energiilor favorabile sau nefavorabile si modificarile ce pot aparea in viitor.

Instrumente folosite –  in cadrul analizei va fi o busola speciala numita Luo Pan.

Pe baza informatiilor obtinute, a masuratorilor si a calculelor efectuate, intocmim harta energetica a locuintei/spatiului dv. Aici veti recunoaste usor zonele care va afecteaza pozitiv sau negativ.

Toate detaliile, inclusiv remediile, le veti regasi intr-un Raport de Expertiza Feng Shui, pe care il veti primi la intalnirea finala. El cuprinde informatii amanuntite intr-un limbaj foarte usor de inteles, netehnicist.

Solutiile recomandate sunt simple cuprinzand moduri de rearanjare a casei, a mobilierului, utilizarea anumitor forme si culori, etc. Vom indica numai remedii din natura si ieftine (pietre de rau, tablouri, mici fantani arteziene, acvarii). Feng Shui traditional nu recomanda panglici, statuete, pisici, amulete, zei, elefanti etc.

Durata analizei –  7-10 zile

Modalitati de efectuare a consultatiei – consultatiile nu pot fi facute prin e-mail sau telefon. In acest caz este nevoie de deplasarea noastra la Braila.

Costuri consultatiei Feng Shui – pentru a stabili costul consultatiei, te rugam sa ne comunici nr. de persoane care locuiesc in spatiul de analizat, precum si suprafata totala a casei.

Avans – va fi nevoie de plata unui avans de 25% din costul consultatiei. Acesta va fi platit la prima noastra intalnire.

Daca doriti sa beneficiati de consiliere profesionista pentru a va  bucura de  beneficiile pe care arta Feng Shui le ofera, puteti sa ne sunati cu incredere la telefonul pus la dispozitia dumneavostra pe acest site !

Echipa Casa Feng Shui ,