CONSULTANTA FENG SHUI BUCURESTI

Consultanta in Feng Shui poate fi desfasurata in doua moduri:

1. Expediati planurile casei si noi facem constatarile si calculele aferente (varianta optima). Costul unei consultante prin e-mail sau posta, care include si remediile aferente, este conform tarifelor afisate la pagina TARIFE FENG SHUI ,si calculat in functie de numarul de camere si problemele constatate.

In cazul in care doriti sa discutam mai multe despre asteptarile dumneavoastra de la echipa de consultanta Feng Shui, puteti programa telefonic o intalnire cu unul din cosultatii nostrii Feng Shuisunand la unul din numerele de telefon afisate la datele de contact .

Durata unei analize este de aproximativ o saptamana de la primirea informatiilor si confirmarea platii in contul firmei noastre.

2. Ne deplasam la spatiul pe care il detineti pentru a face masuratori, analize si a pune remediile aferente.  Pretul mediu de calcul este de 3,5 EUR/metru patrat . Acest pret include remediile, consultanta, echilibrarea precum la care se adauga cheltuielile de deplasare ale echipei noastre. Ne deplasam oriunde in tara si in strainatate.

Durata unei analize este intre o zi ore si  o saptamana in functie de complexitate. Deplasarea echipei pentru consultanta la sediul dvs. se realizeaza dupa achitarea unei sume minime de 100 EUR, sub forma de avans, in contul firmei noastre.

Data la care se va efectua consultanta poate fi intr-un termen de 7- 10 zile lucratoare, in functie de numarul de solicitari. Aceasta data se va stabili de comun acord cu dvs.

Analizarea unei locuinte, unui spatiu sau sediu de firma se face respectand principiile celor mai importante scoli
Feng Shui traditional.

Pentru o consultanta Feng Shui va rugam sa ne contactati numarul de telefon afisat la rubrica  CONTACT FENG SHUI !

Daca doriti sa beneficiati de consiliere profesionista pentru a va  bucura de  beneficiile pe care arta Feng Shui le ofera, puteti sa ne sunati cu incredere la telefonul pus la dispozitia dumneavostra pe acest site !

Echipa Casa Feng Shui ,