CONSULTANTA FENG SHUI BUCURESTI

Cum sa ne alegem o casa dupa reguluile Feng Shui 2014

Unde si ce casa ne cumparam ? 

Cand discutam despre construirea sau achizitionarea unei locuinte, in primul rand ne gandim la bani, si suntem dispusi sa oferim sume mari de bani, eliminand uneori chiar total, principalele scopuri ale achizitiei: armonia din familie si prosperitatea ei, echilibrul  mediului inconjurator si relatiile cu cei din jurul nostru. Interesele imobiliare si cerintele noastre ca potentiali clienti sunt foarte diferite, balanta intre pret si calitate nu mai este demult una corecta.
Cand dispui de bani multi ai impresia ca poti cumpara o casa intr-un loc benefic dar si cu bani mai putini poti face acelasi lucru. Realitatea demonstreaza ca o casa frumoasa pe dinafara, viu colorata, cu fel de fel de brizbrizuri incanta ochiul si deschide punga clientului. Oare cum o fi fost construita aceasta casa? Ce materiale s-au folosit? Spatiul este mai mare decat camarutele de la bloc? Aveti un spatiu verde in fata casei, in jurul ei?

Locuri favorabile pentru constructii

Inainte de a construi sau cumpara o locuinta este bine sa va informati despre locul pe care construiti casa, sa tineti cont de: mediul inconjurator, vegetatia si semnificatia formelor de relief din zona, directia de curgere a apelor, calitatea solului, compatibilitatea dintre dv. si terenul sau casa pe care o cumparati, momentul cel mai benefic al construirii sau cumpararii unui spatiu sau imobil si multe altele. Banii sunt ai dv., iar deciziile va apartin.

Un loc benefic inseamna cea mai buna directie de amplasare a casei, un mediu inconjurator care sa va protejeze locuinta, un teren care nu are inmagazinat in el energii negative, un curs de apa care sa serpuiasca prin fata casei si multe ale avantaje. V-ati gandit la aceste lucruri inainte de a lua decizia de a cumpara sau a construi ?

Nu se mai tine cont de nimic. Se construieste haotic, oriunde, fara a se tine seama de anumite regului ce contravin intereselor cetateanului. Plecam de la bloc ca san e mutam intr-un ansamblu residential cu aproximativ aceleasi conditii. Lipsa holului luminos, a muntilor adoratori, a dealurilor, cladiri prost proiectate cu multe dezavantaje. Scopul primordial este acela de a te bucura de achizitia facuta si de a beneficia de toate facilitatile oferite de natura. Zone aglomerate, aproape de lacuri periculoase, terenuri inguste, proiectari slabe, supradimensionari, subdimensionari etc.

Procesele de pe piata imobiliara

Aici se pune accentul pe: calitatea resedintei in functie de dimensiuni, vecinatati, distanta fata de centrele comerciale si educationale, accesul la mijloacele de transport in comun, panorama oferita etc.

Aflarea unui loc favorabil pentru o constructie (casa, firma, mormant) d.p.d.v geomantic consta in apropierea de lanturile muntoase, a formei acestora, a vegetatiei, a semnificatiei dealurilor si muntilor din zona, a directiilor de curgere a apelor, a calitatii solului, a compatibilitatii dintre data nasterii viitorului proprietar si karma pamantului.

Prejudecatile oamenilor, ale geomantului, depinde carei scoli ii apartine.

,,la urma urmei totul depinde de noi’’. Absolut normal, numai ca trebuie ca trebuie sa ai o invatatura in acest sens. Omul este pilonul principal in trinitatea cer-om-pamant.

Servicii consultanta Feng Shui 

Sa oferi consultatii de Feng Shui este o placere. Si asta pentru ca in anumite momente, sunt persoane care au nevoie de ajutor. Noi suntem permanent afectati de mediul inconjurator, si acest lucru este cunoscut de toata lumea, fiind considerat un fapt normal si aparent simplu de inteles.

Multora, explicatiile subtile si complicate ale teoriei Feng Shui despre cum si de ce suntem influentati de tot ce este in jurul nostru, par absurde. Din fericire, eu nu simt deloc nevoia ca intreaga lume sa fie de acord cu mine. Bucuria noastra consta in ajutorul pe care il putem oferi celor care vin sa ne caute.

Ceea ce ma surpinde placut astazi este acceptarea din ce in ce mai laraga a feng shui-ului de catre tot mai multi oameni. Se poate chiar spune ca a devenit un curent la moda.

Pe vremea cand am inceput sa studiez acest subiect, nu mi-as fi putut imagina ca mai tarziu vom da consultatii in domeniu.

Devenind  atat de popular, feng shui si-a pierdut estenta, care a fost diluata, rastalmacita si reinventata pentru consumul maselor.

De aceea neam hotarat sa studiem asiduu, tintind, in principal doua aspecte:

–         risiparea aberatiilor prezentate ca apartinand feng shui

–         furnizarea unor informatii practice, care pot fi folosite de cititor, client, fara ca acesta sa fie nevoit sa-si abandoneze ocupatiile cotidiene pentru studiul feng shui

arta feng shui incearca sa raspunda intrebarilor personale ale cat mai multor cititori care, isi vor recunoaste casa ori locul de munca.

Cele 4 coloane ale destinului au fost dintotdeauna subiectul meu favorit. Aceasta metoda continua sa ma fascineze si astazi prin logica ei clara si prin acuratetea cu care defineste comportamentul uman. Dupa numerosi ani de studii, cercetari si verificari pe cazuri reale, am o deplina incredere ca acest sistem reprezinta una dintre cele mai autentice metode de analiza a destinului pe care ne-au lasat-o mostenire stramosii nostri.

In urma multor ani de cercetari, am descoperit ca, daca este tradusa in formatul celor 4 coloane ale destinului, data nasterii noastre poate revela corect personalitatea individului, cariera de care se simte atras acesta, diferite aspecte legate de casatorie si relatiile de cuplu, prcum si suisurile si coborasurile ciclurilor norocului. De multe ori, ea indica inclusiv evenimentele mai semnificative care se petrec de-a lungul vietii. Metoda ne ajuta nu doar sa dobandim o cunoastere profunda a exprientei de viata si a comportamentului nostru, in legatura cu care ne ofera explicatii logice, dar ne permite chiar sa prevedem pericolele care pot aparea in viitor, astfel incat sa ne putem lua masurile de precautie necesare sau sa ne planificam mai bine parcurgerea respectivelor momente dificile din viata noastra.

Tot in acesti ani de cercetare am descoperit ca aceasta modalitate de elemente legate de cariera noastra, de casatorie si de norocul pe care il avem in viata, dar ne ofera si indicii clare referitoare la starea de sanatate si la problemele potentiale cu care ne putem confrunta. De aceea, inca de la nasterea copilului se poate stabili care va fi profilul starii sale de sanatate, iar coloana norocului arata cand vor iesi la suprafata aceste probleme de sanatate si cand se vor agrava ele. De aceea, folosind acest instrument, putem obtine informatii foarte importante, care ne pot ajuta sa ne imbunatatim starea de sanatate si sa minimizam riscul de a ne imbolnavi.

Am oferit multe consultatii pe tema destinului si am ajutat multi clienti sa isi inteleaga mai bine viata si sa ia decizii mai bune. Aceste consultatii ma ajuta sa detectez intotdeauna la timp riscurile legate de starea lor de sanatate.

In profesia mea, metoda cea mai des folosita pentru a-I ajuta pe oameni sa-si imbunatateasca starea de sanatate si sa-si amplifice succesul in cariera este Feng Shui. Aceasta metoda presupune rearanjarea casei si a mobilierului, iar uneori chiar mutarea clientului. Feng shui este un instrument foarte eficient, dar nu poate fi aplicat intotdeauna la potentialul sau deplin, datorita unor restrictii conjuncturale. Intr-un apartament modern este aproape imposibil sa-ti muti dormitorul, daca apartamentul a fost conceput intr-o maniera gresita. De aceea, acest instrument, atat de direct, la indemana si eficient nu poate fi aplicat intotdeauna.

In site-ul defata voi explica metoda de baza de folosire a vietii si a starii de sanatate. In plus voi insista asupra diferitelor boli care pot aparea in viata fiecaruia, in functie de ziua nasterii sale, explicand relatia care exista intre cele cinci elemente si problemele de sanatate.

Divinatia chinezeasca este o arta straveche. Este atat de vasta si de bogata, incat cred ca nimeni nu poate intr-o viata de om sa stapaneasca nici macar o mica parte din ea.

Exista trei ramuri ale divinatiei chinezesti care se desting ca fiind sistemele cele mai utile si mai bine structurate pentru dezvaluirea viitorului.

Feng shui studiaza influenta ambientului asupra soartei omului si ne ajuta din plin sa folosim legile naturii pentru a exploata potentialitatile destinului nostrum si pentru a evita sau minimize ghinioanele.

Cei patru stalpi ai destinului reprezinta un cod folosit in China straveche pentru a dezvalui componentele cosmice ale fiecarei persoane.

I ching este o arta prin care se cauta raspunsuri ale divinitatii la anumite intrebari legate de viitor. El poate fi utilizat ca un supliment la feng shui si la cei 4 stalpi ai destinului.

Pentru a dobandi anumite capacitate divinatorii, trebuie sa investesti o mare cantitate de effort si trebuie sa ai credinta si curaj. Totusi avand in vedere ca aceste tehnici pot arunca o lumina asupra marelui mister al vietii, consider rentabile asemenea ,,investitii’’, iar recompense o reprezinta satisfactia cunostintelor accumulate cu truda si bucuria de a simti adevarul vietii.

Aceast site a fost conceputa ca un text de referinta pentru programul meu de antrenare a practicantilor de feng shui, program menit sa ofere o instruire completa, la nivel inalt, in domeniul metafizicii chineze.

In timp ce scriam notitele pentru curs, m-am simtit atat de entuziasmat de uimitoarea inteligenta si logica a subiectului, incat am simtit un indemn puternic de a oferi acest tezaur de cunoastere marelui public.

Cabinetul de consultanta ArtaFengShui si-a propus;

– sa ajute oamenii prezentandu-le 3 metode (feng shui, cele 4 coloane ale destinului, I ching) cu ajutorul carora ei sa-si imbunatateasca starea de sanatate, sa-si inteleaga mai bine viata, sa ia decizii mai bune

-sa prezinte propria experienta de viata prezentandu-le stilul de viata feng shui in care noi traim, demonstrand acest lucru prin consultatiile oferite in practica

-sa imparta bucuria noastra consta in ajutorul pe care il putem oferi celor care vin sa ne caute.

– si sa isi mareasca succesul in afaceri

-Bucuria noastra consta in ajutorul pe care il putem oferi celor care vin sa ne caute.

-dorinta noastra de a duce la indeplinire misiunea pe care o sunt persoane care au nevoie de ajutor.

Daca doriti sa beneficiati de consiliere profesionista pentru a va  bucura de  beneficiile pe care arta Feng Shui le ofera, puteti sa ne sunati cu incredere la telefonul pus la dispozitia dumneavostra pe acest site !

Echipa Casa Feng Shui ,