CONSULTANTA FENG SHUI BUCURESTI

Câteva tehnici simple de feng shui te pot ajuta să te împaci cu prieteni vechi, să legi prietenii noi şi să te faci iubită de cei din jurul tău.

In ultima vreme, conceptul feng shui s-a bagatelizat, degenerand in convingerea populara ca e suficient sa-ti muti mobila prin casa ca sa fii fericita. Feng shui este insa o intreaga filozofie – cu elemente de astrologie, un strop de misticism oriental si ceva bun simt – al carei scop e sa-ti faca viata cat mai minunata. Si, daca e sa te iei dupa fani, chiar functioneaza.

In interiorul locuintei, zona corespunzatoare prieteniei este coltul din dreapta, cel mai departat cand stai cu spatele lipit de usa de intrare.

  • Vrei sa ai parte de prietenii dinamice si “energizante”? Amplaseaza in acest colt o lampa si las-o aprinsa cinci ore pe zi.
  • Cand simti ca o amicitie e pe cale sa se destrame, pune in acest colt cateva pietre grele; vor juca rolul de ancora!
  • Daca in coltul din dreapta al curtii plantezi un piersic, vei asigura longevitatea unei bune prietenii.
  • Iti asiguri un aflux permanent de musafiri daca zugravesti camera principala in roz sau rosu – asta reprezinta fericire, bunastare si dragoste.
  • O locuinta situata la subsol sau demisol poate induce o stare de izolare. Asigura-te ca intrarea e bine luminata, fara nimic ingramadit sau in dezordine pe acolo si ca numele tau e scris citet pe sonerie.

Daca doriti sa beneficiati de consiliere profesionista pentru a va  bucura de  beneficiile pe care arta Feng Shui le ofera, puteti sa ne sunati cu incredere la telefonul pus la dispozitia dumneavostra pe acest site !

Echipa Casa Feng Shui ,