CONSULTANTA FENG SHUI BUCURESTI

Conform zodiacului chinezesc, anul 2014 este anul Calului care incepe de pe 31 ianuarie 2014 si se incheie pe 18 februarie 2015. Calul este al saptelea semn al zodiacului chinezesc care per total este format din 12 semne animale. In cultura chineza, calul este un simbol al nobilimii, al clasei, vitezei si perseverentei. Persoanele nascute in anul calului sunt inteligente, vorbitori fascinanti care reusesc foarte usor sa se faca intelesi. Ei cred ca scopul lor in viata este acela “de a cauta libertatea individuala si fericirea”.

Semnul Calului – anul Calului 2014

Oamenii nascuti in anul Calului au anumite caracteristici: sunt de sine-statatori, sofisticati, veseli, aroganti, ageri la minte, le place sa socializeze. Incitanti si extravertiti, vii si animati, oamenilor aflati sub semnul calului le place sa-si distreze prietenii cu umorul lor. Sunt o explozie de energie, sunt sarea si piperul de la o petrecere. De asemenea, sunt intelegatori, au o limba de aur si sunt in pas cu moda.

Cele mai multe dintre persoanele nascute in Anul Calului, parasesc casa parinteasca atunci cand sunt tineri, cei care raman acasa, isi incep cariera devreme. Ele nu se intorc la vechile obiceiuri si le place sa se laude, in general. Punctul lor forte este increderea in sine, blandetea si capacitati extraordinare in tranzactiile financiare. În calendarul de mai jos puteti vedea ca sub semnul calului se afla persoanele nascute in 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 si urmeaza 2014.

Acestor persoane le place sa fie implicate in activitati intelectuale si sportive, iar cei din jur pot vedea asta din actiunile intreprinse. Ei reactioneaza repede si decid prompt. Sunt persoane generoase, sunt foarte flexibile si pot foarte usor sa ii controleze pe ceilalti.

Cei nascuti sub semnul Calului sunt capabili sa se ocupe de mai multe sarcini in acelasi timp si invata foarte repede ceea ce este nou. Cu toate acestea, din cauza nerabdarii, ei nu termina intotdeauna ceea ce au inceput, de teama sa nu piarda urmatorul eveniment. Sunt persoane impetuoase si incapatanate in temperament, nu prea isi recunosc slabiciunile si le este dificil sa se adapteze unui program elaborat de altii.

In general, sunt persoane cu multe idei, care rezolva destul de usor problemele ce apar si care nu sunt egoiste atunci cand vine vorba de problemele financiare. Actioneaza conform intuitiei si sunt adesea implicate in mai multe activitati in acelasi timp. Apreciaza sinceritatea si franchetea.

Sunt persoane de incredere, prietenoase, carora le place sa fie inconjurate de familie si prieteni. Ei au de obicei un cerc larg de cunostinte si isi fac prieteni noi aproape in fiecare zi, insa nu se bazeaza prea mult pe acestia. Desi sunt buni confidenti, sunt persoane independente si se bucura de timpul lor singuri sau in cuplu.

Persoanele nascute in anul Calului se mentin de obicei sanatoase, probabil din cauza pozitivismului si atletismului lor. Fac destul de mult sport si le place sa-si petreaca timpul in aer liber. In momente de disperare si stres e indicat sa se apropie de spiritualitate.

Se indragostesc usor, dar se si despart destul de usor. Ei nu termina totdeauna ceea ce au inceput, mai ales daca ceva mai interesant apare in prim plan, deci este posibil sa ramana cu foarte multe proiecte neterminate.

Feng Shui 2014 – Remedii de protectie, noroc si sanatate

Chiar daca nu esti nascut sub semnul Calului de Lemn, anul 2014 se afla sub acest semn, asa ca, pentru a te afla intr-un mediu feng shui, e indicat sa-ti impodobesti casa cu obiecte ce reprezinta aceasta simbolistica. Deasemenea, poti sa porti un talisman de protectie cu zodia calului, poti sa-ti achizitionezi tablouri cu cai, obiecte cu cai, brelocuri, etc. Foloseste aceste remedii feng-shui si cu siguranta anul 2014 va fi un an norocos, armonios pentru tine.

Daca vrei sa cumperi un cadou pentru cineva drag, cea mai buna solutie sunt cadourile feng shui – pandantive norocoase cu cai, canafi feng shui cu cai, vasul bogatiei din ceramica cu Calul Norocului, Calul inaripat – remediu Feng Shui pentru cariera si multe altele care cu siguranta bucura inima oricui. Aceste cadouri feng shui îi protejeaza pe cei dragi, oferindu-le un mediu armonios.

Sursa:http://blog.jorjette.ro/cadouri-feng-shui-2014-anul-calului/

Daca doriti sa beneficiati de consiliere profesionista pentru a va  bucura de  beneficiile pe care arta Feng Shui le ofera, puteti sa ne sunati cu incredere la telefonul pus la dispozitia dumneavostra pe acest site !

Echipa Casa Feng Shui ,